Förkyld Sigge

Natten var den värsta på länge. Siggeplutt har helt huxflux blivit väldigt förkyld och hade därför väldigt svårt att sova inatt pga av att snoret täppte igen för honom så han inte kunde andas. Jag fick vara där med snorsugen hela tiden och för att kunna se något så var jag tvungen att tända nattygslampan och då blev han ju pigg vilket gjorde det jättesvårt för mig att få honom att somna om! Han ville hellre ligga och snacka och sjunga AAAAAAAH, AAAAAAAAAH, AAAAAAAH och dra i sina fötter.
Imorse var jag helt död så Christian tog ut honom och gav honom gröt och busade lite tills han skulle gå. Jag vaknade av att det ringde och då låg en sovandes Sigge bredvid mig på ena sidan och morgontidningen ihopvikt på den andra, klockan var då så mycket som 11.30!!! Jag hade sovit bort hela förmiddagen men skönt var det =)

Idag har vi varit och hälsat på hos Jenny i hennes nya lägenhet som var superfin! Jenny bjöd på smaskiga nonstop-kakor, hur goda som helst! Måste testa baka egna tror jag ;-) Runt 15-tiden så gick vi hem eftersom plutten började bli trött.

Ikväll var det tänkt att vi skulle ut på Alnö för att fira Christians kompis som har fyllt år men tyvärr blev det inställt. Så himla tråkigt eftersom jag hade sett fram emot en spelkväll med några cider och slippa vara den som måste köra hem... typiskt! Istället får det bli en stor godispåse och en tidig kväll eftersom jag känner mig trött.

Om en timme ska vi hämta Christian för att hämta ut körkortet och sedan handla hem lite mat, jag är vrålhungrig!









Busigt med mamma!


Igår var jag och hälsade på hos de nyfödda bebisarna.
Såå söta var de och jag har helt glömt bort att Sigge nånsin har varit så liten och då var han ändå minde än dem (bara lite mindre men ändå)! Man glömmer fort vilket är så himla sorgligt, det går så fort, snart är dom tonåringar och jag är en gammal hagga.

Ni vet väl att imorgon är det Lyskväll på stan. De släcker ner hela city och tänder lamporna på fasaden. Gud så mysigt, jag hoppas Christian vill följa med mig och titta!


Hej svej så länge!

Kommentarer
Postat av: vickan

jobbigt med förkylning:(....hmm öppna förskolan..jag har ingen koll vart och när det är? men skulle va roligt att gå..babysim är ju hur kul som helst :)

2008-11-21 @ 22:28:55
URL: http://www.victoriawallin.bloggagratis.se
Postat av: Jenny

Vilka härlig kort!=) Ja jätte gärna ska höra med Jennie oxå! Vore ju jätte kul!! Ha en mysig lördag!Kram

2008-11-22 @ 15:00:36
URL: http://jennyfransson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0