En hel kväll...

utan en endaste tår! Sigge somnade nästan på en gång när vi lade ner honom i sin säng, vilken lyx! Tänk om alla kvällar vore så? Han blev nog trött efter sitt kvällsbad. Han ju även varit med nere i källaren när vi städat ur vårt förråd. Äntligen är det gjort! Jag packade bilen full och for med diverse skräpprylar (datorskärm, duschväggar, ramar, spegel, hylla m.m) till fyndlagret i hopp om att kanske tjäna en femhunka i alla fall. Inte då, jag fick ynka 250spänn, skitdåligt ju! Ungefär halva priset på en utav lamporna som jag gav bort plus att duschväggarna, skärmen och fotbadet ville dom inte ens ha... Det var ju det som var värt något. Jag får väl åka med det till soptippen imorgon då.

Ikväll har jag och C lyxat till det med hämtmat och myst till det på vårt egna lilla vis, jag framför datorn och han med sitt xbox. Vilka nördar vi är...

Nu ska jag se nya DHW på datorn sen ska jag natta kudden. Det var ju tänkt att jag och plutt skulle på spa imorgon men jag glömde ringa och anmäla oss. Typiskt, nu måste jag vänta två veckor eftersom nästa tisdag är det ju dags för den superläskiga vaccinationssprutan nr2, något jag INTE ser fram emot! Hoppas att han slipper få lika ont denna gången.

Jaja, godnatt med er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0