Lek och sång

Idag har vi varit på första babysången efter jullovet. Det tyckte Sigge som vanligt var väldigt kul och pratade och skrattade hela tiden. Tyvärr var vi väldigt få, vissa var hemma med vattkoppor och vissa kunde inte komma... Kul att se vad alla barn hade vuxit på en månad.

Innan vi gick till sången så var syster här med Love och Lykke och lekte lite. Sigge var tyvärr tvungen att avrunda efter en stund för att han skulle hinna sova innan sången men det hanns med att både hamra på bulten (eller det var Love som hamrade) och dra varandra i gåstolen innan sovning.


Sigge drar sin kusin i vagnen


En glad Love


Sigge har hittat Tv-kontrollenI eftermiddag var jag och Sigge ut till mamma och pappa för att få hjälp att laga en grej på bilen. Vi slängde i oss lite käk innan vi drog vidare till min farmor och farfar. Där var tyvärr ingen hemma så vi for hem till Christian istället. Han är lite dålig så han har varit hemma och vilat.

Ikväll ska vi städa och dona inför imorgon då mäklaren kommer för en titt. Om vi hinner kanske vi går ner på öppet kyrkis.


Två filmer från dagens lek:
Love hamrar. Lägg märke hur han "tar i" med hela sitt ansikte.Nu är det dags för välling för lilla plutten sen ska jag se nya avsnittet av Desperet Housewifes, WEEHOO!

Baj Baj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0