Mat är livet

Sigge är ju en kille som är väldigt förtjust i mat. Han är så himla duktig att tugga oxå. Vi har ju kört med 8mån burkarna (som det är större bitar i) från det att han var 7 månader just för att han är så duktig (även större utbud) på att tugga. Han har aldrig haft några problem med att bitarna är lite större, han bara mumsar på han. Nu ammar jag ingenting alls för nu är min mat borta, det gick ganska så fort när man drog ner på amningen. Istället äter han gröt, smörgås, riktig mat och välling om dagarna, snart är han 8 mån och då blir det ännu mer riktig mat, nemas problemas!

Har filmat honom igår när vi åt makaroner till middag och sigge fick smaka. Har även en film från imorse då han äter leverpastejsmörgås, enjoy:


Inte så lätt att få in klibbiga makaroner i munnen. Lite irriterad blev han när han var sugen och aldrig fick till det, som ni ser så åker alla mackisar ner i knät på honom... Efter ett tag så böjde han bara ner huvudet och åt direkt från bordet, haha fick tyvärr inte med det på film.





Mumsar leverpastejsmörgås:



Ikväll är jag ensam. Eller ja, Sigge är ju hemma men han är inte nåt vidare sällskap då han sover. Christian är hos en kompis och kollar på hockey. Själv ser jag på körslaget, tvättar och dricker bubbelvatten. Ni missar väl inte filme på Tv3 ikväll? Den är sjukt bra...Life of David Gale heter den.


Adjö för nu.

Kommentarer
Postat av: nea

Gott nytt år till er med!!

Hade du kul på nyårsfesten?..Vi hade folk hemma och Jamie sov sig igenom allt..jätteskönt!

Vad söt han är när han sitter och käkar=)



Kram

2009-01-03 @ 22:26:53
URL: http://www.bebis.panatat.se
Postat av: Malin

Haha, vilken sötnos!

Och så duktig han är på att käka :-D



Kan du ses onsdag eller torsdag till veckan?

2009-01-04 @ 13:38:15
URL: http://majjjsan.blogg.se/
Postat av: Malin

Då säger vi torsdag, om inget annat kommer i vägen dvs :-)



Vi höres närmare ang tid och plats.

2009-01-04 @ 14:58:47
URL: http://majjjsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0