Hej bloggen!

Nu var det längesen jag skrev här, vi har ju som sagt varit i Gävle på inflyttningsfest,vilket var väldigt trevligt synd bara att man blir så sliten av att festa. Vi sov inte särsilt länge på lördagen heller då jag har svårt att sova bakfull. Kul var det i alla fall och ett väldigt fint hus hade dom köpt men jag måste erkänna att Sigge-längtan var stor dagen efter.

Lilleplutt hade i alla fall varit snäll med mormor och morfar, dock hade han drabbats av en liten magbacill som gjorde utgifterna i en mindre trevlig färg och en annorlunda konsistens. Tyvärr resulterade det i att Sigge blivit väldig tröd i rumpan och väldigt grinig då det gör ont. Jag skickade inte med någon salva heller eftersom han brukar inte ha några problem och naturligtvis händer då detta... men vi smörjer och smörjer och hoppas det blir bättre snart!

Igår kväll for jag ut till min höggravida vän E för att snacka lite bebis och umgås lite då hennes kille var på jobb. Precis när vi kokat the och huggit in på skorporna så ringer en smått irriterad Christian och berättar att Sigge vaknat och gallskriker. Jag råder honom att lägga sig ner med honom i sängen för att han ska lugna ner sig.
Fem minuter senare så ringer han igen, denna gång låter han helt förtvivlad och berättar att Sigge skriker så att han får andnöd (jag hör honom i bakgrunden och blir rädd, det låter läskigt) och vill att jag ska komma hem.
Min första tanke var att han kanske kommit på att han nyss varit utan mamma och pappa ett dygn, det brukar ju kunna komma i efterhand men när jag kört som en dåre hem och med en puls på 300slag per minut så hade en utmattad Sigge somnat om i pappas famn. Det var hemskt att se honom,han var alldeles svullen i hela ansiktet efter att ha skrikit så mycket.

Naturligtvis hade han bajjat i sömnen och sovit i det nån timme så det hade frätt på den redan röda rumpan, fy vad ont han måste ha haft!! Vi var lite skärrade båda två eftersom ingen av oss har hört honom skrika så mycket och högt förut. Jag trodde det var något magproblem eftersom han varit dålig i magen hos mormor...


Usch, inte kul. Idag är det bättre. Nu har killarna åkt för att hälsa på hos faster Pillan och jag ska åka och jobba. Adios!  

Kommentarer
Postat av: Malin

Stackars lilla Sigge! Hoppas han mår bättre nu?



Denna vecka jobbar jag hela veckan :-( Är ledig i helgen, men då är det ju påsk.

Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom torsdag.

2009-04-07 @ 12:03:57
URL: http://majjjsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0