Tråkigt med regn

Det bara regnar och regnar! Väldigt tråkigt då regnskyddet till vagnen ligger i pappas skåpbil och vår bil står i nacksta och jag kan inte gå och hämta den för då förstör jag vagnen (plus att sigge blir blöt). Istället kommer Lina hit och dricker kaffe och kikar på lägenheten. Allt är färdigt nu förutom köket och det hämtade vi igår. Jag och mamma tapetserade det sista rummet  innan vi hämtade köket, tanken var att kunna försvara alla köksprylar i det rummet så länge vi inte har något kök....Nästa vecka ska C plus kompis riva ner det och helgen därpå är det tänkt att arbetet ska påbörjas... det brukar alltid vara nånting, kanske nåt som saknas eller nåt som inte går som det ska med rivningen men förhoppningsvis så går det bra!

I helgen är jag oc Sigge ensamma hemma då pappsen är i Gävle och roar sig med sina polers. Vi har inte så mycket planer, kánske kommer Kristina hit ikväll och dricker lite vin och surrar lite. Hon bor ju numera i Sigtuna så man träffas inte så ofta som man vill. Hoppa på bättra väder bara så man i alla fall kan vara utomhus. Sigge river hela lägenheten när han blir uttråkad.

Love och Sigge på Big Boy


nam nam, väldigt koncentrerad


Lykke gillade oxå burgare


Förfest hos oss innan gatufest


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, ja Evelina säger också mamma och P. Men det var tvärtom förut, då sa hon pappa till alla :-DJa, det vore ju superskoj om vi kunde hitta på ngt.

En utflykt på Norra låter som en bra idé.

Vad sägs om måndag till veckan?

2009-07-15 @ 20:48:33
URL: http://majjjsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0