tillbaka från VC

Sigge och jag har nästan nyss kommit hem. Vi har varit och rännt sen kl 10 imorse. På VC så fick vi träffa en jättetrevlig ung doktor. Hon var nog inte  färdigutbildad eftersom hon fick fråga andra doktorer om hjälp. De kunde inte riktigt komma överens om det var hål på trumhinnan eller inte så vi skulle avvakta efterom han verkade inte ha ont. Det var så svårt att se eftersom örat är så litet på en spädis. Itället tyckte de att han var väldit slemmig och rosslig i bröstet så hon skrev ut ett recept på mollipect som vi ska ge honom igen plus näsdroppar nattetid. De tog även en temp, en vikt och en sänka (blodprov) för att se om det fanns en infektion och det fanns det men det var inte så mycket så de trodde det skulle räcka med mollipecten. Tänk att han sa inte ett pip när de de stack honom i fingret, duktit va? Han tyckte mest att det var spännande. Han vägde i alla fall 9035g med kläderna på så han har inte gått upp så mycket den här gången. Iof så kan det ju diffa på vågarna.

När vi var färdiga hos doktorna så gick vi och fikade på stan. Eftersom hans mat aldrig duger när man äter något annat vid sidan om så satt han mest och tiggde av min smörgås. Mätta i magarna så gick vi vidare och gjorde några ärenden innan vi gick upp till babysången. När vi kom dit så kom jag på att det är ju sportlov så allting är ju inställt den här veckan, tråkigt!


Ikväll ska jag iväg på XV-möte men det blir ingen väning för min del. Jag väntar tills nästa vecka då jag kört några dagar. Har ännu inte börjat med sopporna igen men jag gör det nog imorgon.over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0