En innedag

Idag blir vi nog mestadels inomhus, sigge är lite snuvig och jag är frusen. Dock måste jag ner på stan och hämta nya shaker som var slut igår. Det blir nog mest choklad och toffe den här veckan, jag får kväljningar av de andra. De varma sopporna har jag oxå lagt ner, fy och blä för dem.

Inatt hade jag en dröm om ciabatta-bröd, mums jag är så sugen på det. Konstigt, jag trodde att man skulle drömma om snabbmat men det är bara helt vanlig mat man drömmer om. Tänk vad glada smaklökarna ska bli när man äntligen ska börja äta igen!

Strax kommer malin och evelina hit och leker lite. Det blir roligt så sigge får någon att leka med och vi vuxna kan snacka lite skit. Malin ska få fika min sockerkaka som jag gjorde igår. C har redan vräkt i sig halva, den gottegrisen.
Ikväll ska jag iväg och simma igen tänkte jag och imorgon blir det nog pump igen. Härligt.

Nästa vecka börjar jag jobba! Jag längtar jättemycket! Vi hade verkligen tur med schemat för jag är ledig mån, tis ons och c är hemma tors och helgerna då jag jobbar. Alltså kommer vi bara behöva lämna bort honom ca varannan fredag, skitbra! Jag har redan kollat med min mamma och hon kunde ta de flesta dagarna så får vi höra efter hos övriga släkt och vänner de dagar som inte passade. Tur att man har en stor och snäll släkt!

nu -står igge å bankar på tangentbordet så jag måste sluta. hej då















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0