bättre frammåt kvällen

Nu är jag lite bättre igen, endast en anings huvudvärk. Det var då en väldigt envis förkylning detta. Idag har jag mest legat i fosterställning, först hemma på vår soffa och sedan i mamma och pappas soffa med svåra huvudsmärtor.  Sigge han har hjälpt morfar att skruva ihop möblerna i deras blivande matrum.
När det gör som ondast  så tror jag ibland att jag ska dö, så ont gör det! Det här är lätt  den värsta förkylningen ever för min del, jag hoppas jag aldrig råkar ut för detta igen! Om föda barn gör ont så är denna smärta mycket värre, jag lovar! (tur att man inte föder barn i två veckor)

Ikväll känner jag hyffsat bra igen. Jag har nyss tagit mina mediciner och hoppas på att få sova gott inatt. Imoron ska vi visa läenheten för 2 personer och sedan ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Det är snart en vecka sedan jag var ut i solen och två veckor sen jag var frisk!

Lilleplutten han blev så trött i mitten på melodifestvalen så vi fick avbryta och åka hem. C har varit och kollat när Timrå förlorade sin hemmamatch så vi har fördrivit tiden hos mamma och pappa, som sagt. Nu blir det nog en film... om jag orkar. Trots att jag har sovit 90% av dagen så är jag trött. Det tar på krafterna att ha en ständig värk i ansikte och huvud.



Nya grejen är att dra i snöret så lampan tänds


såhär kan han stå hela morgonen


fin pojke



såhär pigg och fräsch är jag

Ont igen

dumma förkylning, imorse när jag vaknade så har jag till min besvikelse fått ont igen. Inte alls samma huvuvärk men jag har ont i bihålorna ovanför kärkarna så det trycker på tänderna, inte kul... Jag som tänkte hoppa på helfarten idag då jag mådde så bra igår men då avvaktar jag ett tag till.

Idag har jag som önskemål att få äta tacos som the last suburb men då ville visst Sigges farmor bjuda på mat, vi får se hur det mås lite senare idag. Ska försöka vila senare när C kommer hem från träningen. Sigge har hållt mig vaken inatt så jag är lite trött idag.

Har jag berättat hur duktig Sigge blivit? Han kan nu peka på lampan och säga "APPA" =Lampa. Sen säger han ju Ma-ma da-da pa-pa som alla andra barn men det vet han ju inte om, att han säger mamma alltså. Det är ju bara stavelser som han lär sig, jag tycker inte det räknas förrän han vet att jag är mamma och christian är pappa och han säger det då. Så står det i barnböckerna i alla fall, att de flesta tror att de säger mamma då de egentligen bara lär sig nya stavelser.

Nåväl, nu måste jag rädda Sigge om klattrat upp i babysitter och kommer inte ner. Hejrå!

Det har släppt!

Jag har ALDRIG, ALDRIG haft såhär ont någongång som jag haft den här veckan! Jag har varit sängliggandes sen i måndags, det har verkligen varit förjävligt med många tårar och lite sömn.

Igår var jag som sagt till doktorn men han ville inte skriva ut någon pencillin till mig för han trodde då inte att det var någon bihåleinflammation. Han sa att det var nog väldigt svullet i mina bihålor bla bla, han föklarade en hel del som jag lyssnade på med ett halvt öra, jag hade ju så ont och kunde inte koncentrera mig men började det göra mer ont på ena sidan så skulle jag höra av mig.

Istället skrev han ut en typ av nässpray och tabletter som skulle vara avsvällande men hjälpte det inte så skulle jag komma tillbaka (typiskt doktorer, alltså betala en till patientavgift och nya mediciner) vilket jag var helt säker på att jag skulle få göra eftersom jag trodde att det aldrig skulle hjälpa, en nässpray lixom!

Idag har jag och Sigge varit ute hos mamma hela dagen. Jag behövde all hjälp med Sigge som jag kunde få eftersom jag absolut inte kunde stå upp, då höll mitt huvud på att sprängas... Jag har sovit sen vi kom hit vid 09.30 med undantag för lite köttsoppa till lunch. När vi ätit så lade jag mig ner igen och hade då ännu ondare i höger käke och funderade på om jag skulle ringa in.....Men nu när jag slog upp ögonen kl 16.30 så känner jag att det mesta har släppt!! Jag blev så glad att jag har lust att dansa på bordet! Det gör fortfarande lite ont mellan ögonen och man kan ana huvudvärken men det är inte alls lika som det varit, phuuu vad skönt! Jag trodde jag skulle få ligga ner tills på måndag då jag skulle fått åka tillbaka vårdcentralen igen. Ibland vet dom faktiskt vad dom pratar om ändå fast dom är tjuriga med pencillin....

Igår åt jag lite mat för första ggn på nästan 4 veckor, min hälsokonsult ansåg att det vore bra för min kropp att få återhämta sig ordentligt då jag varit så förkyld/sjuk.
 Det kändes lite annorlunda att äta men magen anpassade sig bra. Jag åt lite mörk choklad och nötter oxå, något måste man ju få unna sig när man är sjuk, eller hur?
 Ikväll ska vi äta fläskfile till middag (ska bara äta lite) och imorgon blir det kanske tacos sen hoppar jag på helfarten igen på söndag. Ganska så skönt att få ett litet uppehåll såhär i mitten av viktresan, har jag berättat att jag har nu gått ner 8kg?

Inget speciellt händer i helgen, det blir bara vila och medlodifestivalen för mig. Jag hoppas jag mår helt bra på måndag så jag äntligen kan börja jobba igen och njuta av det fina vårvädret.



Nåja, nu blev det långt, hej svej!

Bihåleinflammation?

Usch och fy för hur jag mår! Jag har en huvudvärk som inte försvinner, inte ens med 1000mg alvedon! Jag har en sprängande huvudvärk mellan ögonen och pannan och har idag börjat fått ont i de övre käkarna, allt tyder på bihåleinflammation. Jag ringde nyss granlo vårdcentral och fick en tid senare idag, tack och lov!

Det tråkiga är att jag troligtvis måste avbryta min diet eftersom jag förmodligen kommer att få pencillin. Tråkigt, men hälsan går alltid först! Jag ringde igår och frågade på Xtravaganza om det var ok att äta sopporna om man var förkyld och det var det men nu får jag nog ringa igen. Först vill jag höra vad doktorn har att säga... Nu hoppas jag till och med att det är bihålorna så att jag kan få medicin och bli frisk nångång, jag är så less!


Nä nu måste jag lägga mig ner innan mitt huvud spängs och passa på att vila innan killarna kommer hem. C var så snäll och tog med sig Sigge till farmor så jag fick vila....

sJUK

Jag har drabbats av förkylning, har legat och snorat och hostat sen i torsdags om jag ite minns fel... Morgonen har varit väldigt jobbig med en huvudvärk från helvetet! Min mamma var hit och var ute och gick med Sigge i 2 timmar så jag fick vila, vilket verkligen behövdes.Nu hiittade jag en ibumetin som jag tog och äntligen känns det lite bättre. C är på väg hem från jobbet eftersom jag trodde jag skulle avlida där ett tag... Inte det lättaste att må såhär när man har ett litet vilddjur som klättrar på allt! Varje gång jag ska springa efter honom så svartnar det för ögon och jag får en svimningskänsla.
Nu hoppas jag att jag får må bättre frammåt kvällen och att morgondagen är som vanligt. På torsdag är det ju en viktig dag med jobb oxå, ska bli jättekul att få komma hemmifrån lite så jag hoppas jag är pigg.

Nu när C kommer hem ska jag fråga honom om vi ska gå en promenad till Konsum och köpa grädde, tänkte att jag kunde vara snäll och baka semlor till honom. En promenad ute i friska luften gör mig nog bara gott..


Birsta

Nu ligger lilleman och sover. När han vaknat och ätit lunch så ska vi bege oss ut till Birsta för lite shopping med A och S. Jag har en grej i åtanke men jag måste nog fundera lite till innan jag slår till. Det är ändå något vi behöver så egentligen spelar det ingen roll om jag köper det nu eller sen.

Igår var en skön dag. Jag, Sigge och Christian var först hos Christians mamma och drack kaffe. C hade nämligen skjutsat henne och storhandlat så på hemvägen for de förbi här och hämtade upp oss. När vi fikat och umgåtts en stund så for ut till Kovland för lite sparkåkning. Vädret var ju så himla fint, kallt dock men behövligt med lite frisk luft. Det snoriga barnet bäddade vi ner i massa filtar så han sov sött medans jag och C sparkade på för glatta livet.

På kvällskvisten så följde jag med A på klädparty. Det fanns massor av fina kläder ´men tyvärr dåligt med  stora storlekar så min lilleplutt blev utan denne gång....




Lite bilder kan jag väl bjuda på:

Hos farmor fick Sigge en kaka med choklad överdrag på.....


..som vd närmare eftertanke kanske inte var så smart....


...för då blir man såhär ren och snygg! Men gott var det i alla fall ;-)




Lite sparkåkning i solen


härligt med sol


Lilleplutt




Annie med little Stina




Nu ska jag göra potatismos och koka korv åt Sigge. Jag antar att han vaknar snart med en hungrig mage.

Hej svej!!

Snorigt barn

Siggeplutten har blivit så himla snorig! Det bara rinner och rinner... Han har nyss somnat om efter att ha vaknat runt 07 imorse. Han har sovit väldigt dåligt inatt, vaknat och varit ledsen och haft lite jobbigt med en näsa full av snor. Vid 02-tiden så fick han välling och komma upp i vår säng, då sov han bättre! Det tråkiga är att då sover inte jag så bra men eftersom C var ledig idag så fick jag sova en timme till, skönt!
Jag känner lite stickningar i halsen och jag hoppas att jag inte ska få ont igen, suck!


Igår kväll var jag på pump. Man mår så himla bra efter ett träningspass men fortfarande är jag väldigt svag. Det har nog mycket att göra med energiintaget oxå, 500kalorier om dagen är ju väldigt lite. Ingen träningsvärk idag i alla fall men lite mör är man allt! Ska försöka komma iväg på 2 pump-pass i veckan, kanske en simning och ett till kontdtionspass. Jag är så himla nyfiken vad vågen och måttbandet ska visa på måndag. jag har lovat mig själv att INTE väga mig innan och mäta måste man göra varannan vecka, annars var det så svårt att se skillnad tycker jag...

Ikväll ska jag med A på klädparty. Kanske att M förljer med oxå. Det är alltd roligt med barnkläder, speciellt när dom inte är så dyra!!

Nä dags att klä på mig. Strax kommer C och hans mamma och hämtar upp oss efter matshopping i birsta men först en film på vårt lilla vattendjur:


Utmanad av Malin

Gå in i mappen Mina bilder
-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
-Lägg upp bilden på din blogg och skriv något om den
-Utmana sex andra personer och länka till dem.


Det här är jag en sommarkväll på min balkong för 3-4 år sedan. Jag tror arr det var gatufest så det är väl kanske den jag planerar i telefonen somtidigt som jag mular chips ;-) Ingen aning vem som tagit fotot men jag gissar på Erica.....


Jag utmanar den som känner för det och orkar!



En innedag

Idag blir vi nog mestadels inomhus, sigge är lite snuvig och jag är frusen. Dock måste jag ner på stan och hämta nya shaker som var slut igår. Det blir nog mest choklad och toffe den här veckan, jag får kväljningar av de andra. De varma sopporna har jag oxå lagt ner, fy och blä för dem.

Inatt hade jag en dröm om ciabatta-bröd, mums jag är så sugen på det. Konstigt, jag trodde att man skulle drömma om snabbmat men det är bara helt vanlig mat man drömmer om. Tänk vad glada smaklökarna ska bli när man äntligen ska börja äta igen!

Strax kommer malin och evelina hit och leker lite. Det blir roligt så sigge får någon att leka med och vi vuxna kan snacka lite skit. Malin ska få fika min sockerkaka som jag gjorde igår. C har redan vräkt i sig halva, den gottegrisen.
Ikväll ska jag iväg och simma igen tänkte jag och imorgon blir det nog pump igen. Härligt.

Nästa vecka börjar jag jobba! Jag längtar jättemycket! Vi hade verkligen tur med schemat för jag är ledig mån, tis ons och c är hemma tors och helgerna då jag jobbar. Alltså kommer vi bara behöva lämna bort honom ca varannan fredag, skitbra! Jag har redan kollat med min mamma och hon kunde ta de flesta dagarna så får vi höra efter hos övriga släkt och vänner de dagar som inte passade. Tur att man har en stor och snäll släkt!

nu -står igge å bankar på tangentbordet så jag måste sluta. hej då















Korvstroganoff och sockerkaka

Idag känner jag mig extra snäll. Därför håller jag nu på att göra korvstroganoff åt killarna plus en sockerkaka som dom kan smaska på ikväll när jag är på möte. Då blir C glad, det är sällan jag bakar numera. Det luktar väldigt gott här hemma men tyvärr är inget åt mig. Jag ska dricka en chokladshake jag.
Sigge kommer att älska korvstroganoff! Han älskar verkligen hemmagjort mat, eller hmm ja all mat, men hemmagjord mat är ju så mycket billigare att göra.... Riset får man överkoka litegrann så att det går bra att tugga för lilleman.


Nu dags att kolla kakan! Hej svej!

Nu sover lillen

och jag får lite skön ensamtid! Jag håller på att tvätta men jag är snart färdig. Någon har förstört en av maskinerna nere i tvättstugan så det är bara en som funkar, lite irriterande eftersom det då tar dubbelt så lång tid att tvätta.

Nu väntar jag på att min vän A ska ringa för att berätta att hon och hennes lilla ska komma på besök, annars så går vi en tur till Love och leker. Jag skulle i alla fall behöva gå en promenad eftersom det inte blev någon motion alls igår.  Om inte dricka kaffe och surra räknas till det?
Igår var vii var nämligen först på 30-års kalas där jag snällt satt och tittade på medans de andra åt en god blåbärstårta, den såg i alla fall väldigt god ut! Efter det så var vi bjudna på taco-middag hos Christians syster då jag ännu en gång fick sitta snällt och titta på. Visst, det suger att inte få äta alla godsaker men då tänker jag att detta är ju bara en kort period av mitt liv, jag har massor med tid att äta tacos och tårta sedan! Det är ju faktiskt mitt val oxå. Träna på att avstå, det är nog nyttigt i sig det. Intalar jag mig i alla fall ;-)

Om det är någon som undrar hur det går så kan jag med glädje berätta att vågen visade -2kg denna vecka. Alltså -6kg på 2 veckor, bra va? Visst, det är lätt att gå ner i vikt men det är efteråt själva prövningen börjar! Jag har verkligen gett mig fasen på att jag ska klara det! Plus alla pengar, det vore ju som att kasta alla pengar i sjön...

9 MÅNADER!





Idag på självaste Alla hjärtans dag så blir vårt egna lilla hjärta hela 9 månader!










Trötta killar

Båda mina killar sover. Ja pappan i huset somnade redan runt 18 och sonen strax innan 20 så jag är alltså helt ensam om att vara vaken. Jag har varit in och knackat på Christian några ggr men han vill visst sova så då får han göra det. Dom har visst haft väldigt mycket att göra på jobbet nu, sommarens möbler m.m är  på ingång så han har mest bara burit sa han, ja det blir man ju trött av!

Själv hann jag med en liten powernap hemma hos mamma och pappa förut. Mamma höll på att spackla i allrummet (dom ska göra om den till matsal nu när vi blivit en sån stor familj) och Sigge ville sålart vara med och hjälpa till (läs klättra/smaka på allt) så jag passade på..... Han är verkligen överallt vår lilla gosse. Häromdagen då jag skurade golven och vände ryggen till så var han snabbt upp på skurhinken, stoppade ner händerna och smakade på skurvattnet.  Senare samma dag hittade jag honom i badrummet med toalettborsten i högsta hugg! Jag hoppas för all del att han inte hann smaka på den men jag tvättade snabbt händerna på honom. Han är så snabb!! Visserligen är det nyttigt för barn att få  sig massa baciller för att bygga upp ett immunförsvar men toalettborsten ser jag helst att han låter bli. Numera är den dörren ALLTID stängt, hua hemska tanke!


Jag trodde att jag och C skulle ha lite movie-time nu men så blidde det visst inte. Istället får jag nog kolla på Lets Dance då. Imorgon kl 10 så ska jag på mitt första body pump pass på flera år, ska bli jätteroligt! Var och simmade 50 längder igår oxå så idag har jag varit lite mör, jag hoppas det är bättre till imorgon. Kul att man är igång med träningen, jag mår superbra!

Nåväl, jag ska visa er några bilder från dagarna som varit:

Sigge hittade en fin nalle på IKEA


Tårtmössan gillade han


Fruktmössan däremot var ingen hit


Virvelvinden Sigge har gått igenom vardagsrummet


Fin pojke





Rotar i mormors lådor


Dags att göra annat, njuta av ensamheten vill säga ;-) Hej svej!

Torsdag

Tänk att det redan är torsdag, veckodagarna verkligen susar iväg! Snart är det vår och Sigge blir 1 år, tänk snart ska han ju börja på dagis.

Igår var jag faktiskt och tränade. Egentligen tänkte jag bara cykla i 40 min men sen då jag kom dit så blev jag sugen att köra några maskiner oxå. Det var skönt att röra på sig och jag måste ha haft väldigt lätta vikter på eftersom jag inte känner av nånting idag, konstigt, trodde att jag inte skulle kunna gå idag. Efteråt bastade jag vilket av asskönt, man fryser ju en del när man bara äter shakerna och jag har riktigt längtat efter en bastu. Vi har ju en hemma men jag gillar inte att basta där själv....
 På mådag så har jag bokat en tid med en gyminstuktör. Vi ska gå igenom maskinerna och göra ett alldeles eget träningsschema till mig, här ska tränas!
Jag tänkte även att jag skulle börja simma en dag i veckan plus två, tre pass med motion. Sen blir det ju alltid en del promenader med vagnen.

Snart börjar jag ju att jobba så då blir det nog mindre tid/ork med träning men jag ska försöka hinna med. Det är ju så skönt efteråt och man sover som en prnsessa då kroppen är trött. Himla skönt sov jag inatt i alla fall och det var längesen! 



Nu bär det strax av till IKEA men först ska lillprinsen vakna!


Rota och stöka till är roligt!


Adjöss med er.

God morgon

Imorse vaknade Sigge 07.30 i samband med att pappa klev upp. Så efter han ätit sin välling och inte vill sova mer så fick han vara uppe med pappsen. Själv lå ja kvar och gonade mig i sängen en timme till tills C var tvungen att åka.
Idag har vi inte så värst mycket på schemat. Vi ska till kyrkis vid 13-tiden och sen har vi visning av vår lght i eftermiddag. Egentligen skulle jag behöva köpa färg till min möbel som jag köpte häromveckan på loppis men jag har ingen bil idag så kanske jag kan göra det imorgon istället.

Plutten har nu nyss somnat om och jag ska strax ta och städa här hemma så att det är fint tills ikväll. Grejen är ju den att det spelar egentligen ingen roll hur mycket man städar för det ligger ju leksaker överallt ändå men huvudsaken är att det är rent!

Ikväll tänkte jag gå och simma men dom stängde visst halv sju ikväll vilket blir för tidigt eftersom C kommer hem halv sex. Jag får nog ta och försöka mig på cyklarna på XV istället.

Jag tänkte att jag skulle visa er en liten film från igårkväll, se vad duktig pojke:
ursäkte om det blev lite mörkt...


Jag måste verkligen har varit snäll den sista tiden för igår kom C hem och skämde bort mig med  30 nya tulpaner! Eftersom jag inte kan äta något nu så blir man ju extra glad över att bli uppvaktad med fina färska blommor istället. Mycket bättre än en godispåse, en väldigt härlig och hälsosam ny vana kanske? Då menar jag inte att C måste komma hem med blommor varje dag utan att jag kan köpa och unna mig själv istället för gotta. Dom håller ju lite längre oxå och man blir inte tjock, bra va? =)


Dags för påklädning!

- 4kg!

Första veckan visade då ett väldigt bra resultat, nämligen -4kg precis! Jättekul =) Visserligen är det mycket vätska och glykoen som man gått ner nu men ändå....kul att se resultat. Dom ville visst att man bara skulle väga sig varannan vecka framöver så vi får väl se om jag kan hålla mig till det då. Man blir ju så nyfiken...!

Nu ska jag hugga in på en varm grönsakssoppa. Gokväll!

Halsont!

Jag har blivit förkyld. Jag har jätteont i halsen och igår hade jag feber. Febern är borta nu men halsontet är kvar. Åh, det är så jobbigt att ha ont i halsen, speciellt när jag ska svälja omega-3 tabletter i tennisbolls-storlek! Därför har jag hoppat över tabletterna igår och gör det nog idag med.

Ikväll är det som sagt första vägninen. Jag är såå nyfiken! Jag mätte mig nu och kan glatt berätta att midjemåttet har krymp med -5cm!! Magen är ju tom så det är inte så konstigt men både höfter och lår hade oxå krympt med -2 cm. ROLIGT, då blir man glad!!

Nu ska jag och Sigge gå till sster och Love för att leka lite. I eftermidda ska vi kolla på läenhet. Återkommer ikväll med vägninens resultat. Håll till godo!

Jobb!

Nu sticker jag iväg och jobbar, ska bli roligt!

Ikväll blir det såklart medlodifestivalen och en påse... hmm, chokladtoffe-shake.... Inga chips här inte! 5 dagen nu och jag mår super! Ska nog börja med träningen på måndag då jag inte har jobb. Eller kanske redan imorgon innan jobb. Får höra om min kära arbetskollega J vill hänka. I alla fall första ggn då man är lite rostig ;-)


Nä, dags att åka. Tänkte först gå förbi PoP och kolla rean. Tjohej!

BTW så har vår bärbara pajjat, typiskt!

TrÖÖÖtt!

Det stod en liten kille i spjälsängen inatt och vinkade å tjoade för fullt. Han var klarvaken 2 timmar inatt efter att ha fått välling. Jag kunde inte somna om när han stod där och pratade, vinkade och tuggade på spjälsängen. Jag var tvungen att titta och skratta åt honom för att han lät och såg så kul ut. När jag lagt ner honom några ggr så somnade han om tillslut.

C han jobbar idag och imorgon jobbar jag. Ska bli SKITKUL! Jag var helt inställd på att jobba nu i 3 månader men så helt plötsligt fick C jobb med start direkt, 100%! Jag som redan har sagt till att jag vill jobba fram till första juni... hmm, hoppas att det går att lösa på nåt sett. Kanske jag kan jobba nån dag i veckan bara. Det känns lättare att skaffa barnvakt då än varje dag i 3 mån... det vill jag inte heller, han är så liten och dagis vill vi inte sätta honom på förrän han är MINST 1,5 år... TRåkigt när man ställt in sig på jobb, jag har lite tillbakalängtan efter arbete och jobbarkompisar nu. Nåja, kanske C kan va hemma i höst då dom har lite mindre att göra på hans jobb, HOPPAS!



Lillbubbas sover lite upp och ner


Nu ska jag dricka frukost + the, har lite ont i halsen fasktiskt!



30 tulpaner...

Kom min kära sambo hem med idag! Jätteglad blev jag såklart, behövde lite uppmuntran i dessa sopp-tider ;-)









Nu har vi nyss kollat på lyxfällan och ska fortsätta se på trean, det börjar en film där nu. Plutten somnade strax efter sju ikväll efter 5 minuters protest. Duktig pojke, hoppas han fortsätter med detta. Annars så har det varit full rulle på Sigge hela dagen. Han klättrar omkring på allt som kommer i hans väg så jag far och flyger för att hinna ta emot honom innan han ramlar.


Nåväl, nu ska jag se på filmen. Adjöss!


Ps, denna dag har även den gått problemfritt. Förutom när C satt och smaskade på en chokladkaka framför ögonen på mig... snällt, näe! Men jag höll mig!






4 små bissingar


han ville inte visa.....


så fick jag killas lite. Visst blir han söt! =)


9.00

Ja och Sie sov till kl 09 idag, vilket var riktigt skönt! Ja var upp vid sex och jorde välling och bytte bajsblöja men sedan somnade vi om igen. Sige är så o på mogonen och jag brukar oftast vakna av att han gosar in sitt huvud i min hals eller kind för då vet hsan att jag vaknar. Han sover ju i sin säng hela nätterna men när han får sin välling så brukar jag ge den i vår säng så han vår mysa lite där. Han vaknade inte en enda gång inatt då han somnade själv igår och utan napp!


Idag har vi inget på schemat. Åker nog ut med mormor till dem eftersom C har bilen och det är så tråkigt att vara här hemma hela dagen. En promenad ute på landet blir perfekt idag.






Sigge grejar vid bordet


Nu tror jag lilleplutt är trött igen så jag ska förflytta oss till sängen...



Dag 2 slut.

Härligt, då har jag nu klarat av de 2 första dagarna utan problem! Dag 3 däremot, har jag hört ska vara jobbig. Vi får se hur det blir. Nu sitter jag och väntar på att en halv cappuchino-shake ska bli kall i frysen, sen ska jag dricka den med isbitar. Den smakar säkert skunk, jag gillar inte ens cappuchino. Det konstiga är att jag bara har ätit 2 påsar idag (delat på 4ggr) och nu har jag problem att få i mig den sista. Men jag måste ju, jag orkar inte ta en hel men jag dricker en halva nu så sparar jag tills imorgon. Hoppas det inte gör något. Längar tills måndag och första vägningen så man får se nåt resultat!

Siggeplutt och Christian var bort till farfar och åt middag förut. Jag blev kvar hemma, skönt med lite ensamtid. Tyvärr somnade jag som en stock så fort det blev tyst här hemma så nu får jag nog problem att somna ikväll.
När C och S kom hem så sov Sigge men vaknade igen när vi skulle ta av honom ytterkläderna. Vi försökte få honom att somna om men han vägrade så han fick komma upp en stund. Nu kl 22 somnade han efter att ha legat och skrikit en halvtimme. Skönt, tänk att han somnade själv. Helt otroligt!

Tänkte visa några bilder men tyvärr funkar det inte nu så jag går och borstar tänderna istället. Gokväll!





Haha:

Tänk er när alla fyra är ledsen då?!



Ibland är det tur att man bara har en unge....  ;-)





God Morgon!

Sigge vaknade 07.57 imorse, som alltid. Han prickar in 57 minuter i, alltid! Kul =) Han verkar vara piggare idag, igår var han så röd i fejjan plus att han var sjukt gnällig hela dagen. Båda framtänderna har spruckit igenom och kommit en bit på vägen nu. Han blir så söt!
Här hemma måste vi ta bort ALLT som ligger framme på borden nu innan Sigge river ner det! Han har blivit en liten virvelvind som river ner allt på sin upptäcksfärd. Han börjar kännas så stor vår lillpojke...


Jag har nyss druckit min frukost i form av en chokladshake. Den skulle ha varit mycket godare om den inte varit så jäkla SALT, allt som jag smakat har varit på tok för salt, synd. Grönsakssoppan var bäst hittills, sen chokladen...
Måste nog in på stan om nån dag och byta in snusk-jordgubben och äckel-kycklingen. Fast iof, man får ju krydda med färska kryddor, den kanske blir godare med vitlök i....

Jag har nyss ätit mina första omega-3  tabletter oxå, främst för den otimala förbränningen men sen funkar det ju lite som smörjmedel för hjärnan oxå. Jag hoppas att jag har köpt rätt, jag måste fråga min konsulent när jag ska dit nästa gång.


I alla fall, gårdagen passerade utan större problem, jag fick lite huvudvärk i slutet på dagen och i dag känner jag min en anings tung i huvudet. Jag och Sigge ska ner på öppet kyrkis sen så man får sig en promenad. Hoppas att det inte är lika kallt idag.


Nya sovstilen, stå på knäna och sova...


Japp, hoppas denna dag flyter på lika bra som igår. Hej svej så länge!





Nystädat!

Killarna gick på en promenad bort till farfar så då passade jag på att "städa bort"  magsjukan här hemma. Jag vågade knappt använda toaletten pga av min bacillskräck! Nu så skiner den som aldrig förr så nu är det fritt fram för toalettbesök =) Har även damsugit och torkat golven så nu känns det frächt igen efter all sjukdom.

Jag har nyss ätit en smarrig grönsakssoppa som jag faktiskt gillade! Tror inte det kommer att bli allt för många shaker för min del utan det blir nog mest varm soppa. Jag har gjort så att jag delar på sopporna och äter 6 ggr per dag istället för 3 ggr per dag. 3ggr är lite väl lite och jag blev faktiskt mätt på en halv påse. Snart så har ju magsäcken krympt och då blir det ännu bättre.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på lite mental träning, CD-skivan man fick i startpaketet. Det är visst viktigt, vi får väl se...


Hej så länge!


ps, jag får inte bort den kursiva texten.

Dag 1

Fy fan, har nyss druckit min första shake, jordgubb och den var skitäcklig!. Jag fick inte bort alla klumparna som jag klöktes av men tillslut fick jag ner den. Jag blev tvungen att halsa 2 glas vatten oxå... den var alldeles för salt. Hoppas någon av de andra smakerna faller mig i smaken bättre! Vill man vara fin så får man verkligen lida pin....BLÄ!


Här kommer i alla fall sigges rullatorpromenad:



Idag är Christian äntligen pigg, PHUUU, jag klarade mig den här gången oxå! Vi ska nu ta och plocka undan här hemma och sedan kanske ta oss en promenad, längesen man fick frisk luft! Blir inte så mycket såhej just nu, måste ta mig igenom den första veckan, komma i ketos och börja träna. Tror det är lättare då att motstå alla frestelser'.

Nu ska jag klä
 på Sigge. hejdå!
'



'

Dan för dan...

Imorgon så sätter jag igång! Jag är väldigt laddad just nu och har förberett mig på den värsta veckan ever då kroppen ska ställa om sig. Jag tänker att det är ju bara en kort tid av mitt liv och därför måste jag nu vara duktig.
Idag var jag på mitt första möte med min konsulent. Vi gick igenom en del och det första gruppmötet skulle vara nästa måndag istället för ikväll, det blev uppskjutet. Skönt för min del som hade en sån huvudvärk nu i eftermiddags och var jättetrött efter den jobbiga natten som var. Jag fick med mig alla olika smaker på både soppa och shake hem, ska bli intressant imorgon när jag får reda på hur de smakar, inte allt för illa får vi hoppas....!

C han mår väl en anings bättre men har legat utslagen hela dagen. Jag och Sigge har skytt hemmet som pesten då jag verkligen inte vill bli smittad. C får hålla sig på ett bra avstånd! ;-)


Goda semlor till sången



Ingen mat går i men grädde däremot....


Lillpruppen har nästan nyss somnat. Han är så himla gnällig och mammig. Får han inte vara  min famn så tjuter han rätt ut! Sackars liten, hoppas det blir bättre nu i veckan. Han är superduktig på att gå och dra upp sig nu och måste därför visa en rolig film som jag fimade nu i eftermiddags. Sigge fick tag i Lykkes babygym och tog sig en liten promenad. Babyrullator kan man oxå kalla det:



Det tar en sån otrolig lång tid att ladda upp så jag visar er klippet imorgon. Måste passa på att sova nu!


Godnatt!!






Magsjuka!

Åh, jag blir tokig!! Inatt var Sigge ledsen hela natten, han gallskrek 1 gång i timmen typ och var jättesvår att trösta. Han måste ha haft ont i magen för han kved och såg riktigt lidande ut. Mitt i allt bebisgråt så klagar Christian på att han mår illa och det känns som om han ska spy... Helt rätt! Runt 06 imorse hör jag hur han går upp och duschar och sedan kastar sig mot toaletten och tokkräks!! Faan, denna J%¤/((!!A MAGSJUKA, när ska den sluta!!
Jag hoppas verkligen att jag klarar mig nu när jag ska börja med XV imorgon... åh, typiskt! Jag har aldrig haft magsjuka och skulle inte vilja prova heller så idag måste jag fly hemmet. Det kan iof vara något han ätit men jag har ju ätit samma saker...hmm räkor... C åt typ 8st och jag kanske 30st så då borde ju jag vara sämre.....

 13.30, babysång

15.30 första mötet med konsulenten på XV

18.45 mitt första gruppmöte, spännande!

Sigge håller på att tränar sig hela tiden på att dra upp sig och sedan sätta sig ner igen. Han tror att han kan mer än vad han kan för ofta så släpper han bara och då ramlar han ju. Idag ser det inte ut att vara ett dugg fel på honom, frisk och kry...kontigt, man vill ju inte riskera smitta någon ifall Sigge är dålig.

Nu ska jag se om han behagar äta lite gröt. Hade hej!



Vägra sova

Lilleplutt somnade strax efter sju ikväll... tyvärr vaknade han en timme senare och har fortfarande inte somnat om. Svårsövd ikväll. Han är verkligen jättetrött men alldeles för tjurig för att sova, han vill ju såklart vara vaken och upptäcka världen!

Ikväll har vi frossat räkor och rostat bröd, smarrigt, jag älskar räkor! En hel del karra har oxå slinkit ner. Man måste ju passa på nu innan det är dags. Jag är ivrig att få köra igång samtidigt som det känns lite pirrigt, hur kommer man reagera på att bara äta flytande mat... sjukt ju. Träna ska oxå bli roligt, ha verkligen ingen kondis för tillfället.

Nä fy vad trött jag är, ska nog hoppa i säng nu. Sigge han har bara ätit en flaska välling idag han och mer får vi inte i honom, han bara skakar på hyuvudet och kniper med munnen. Just nu sitter han i pappas famn och babblar, han är en riktigt pratkvarn vår son.

Imorgon är det babysång och det är jag och Sigge som ska bjudas på fika. Jag ska ta med mig semlor tänkte jag... hehe mest för min egen skull eftersom det blir den sista semlan på lääänge. Well, good night!




Pojken som inte ville sova...

Matvägran

Nu vill inte Sigge äta igen, jag blir tokig! Det luktar samma oxå som det gjorde förut... hmm, vad är det för en efterhängsen bacill??

Vi ska strax åka och handla, behöver fylla på i skafferiet... ingen mat för mig dock eftersom det börjar imorgon med soppan, fast det är egentligen på tisdagen eftersom första mötet äger rum imorgon kväll. Hoppas det går bra för mig och att jag kan hålla mig. Första veckan ska vara värst! Så en period framöver kommer denna blogg handla mycket om viktnergång, ska ta och knäppa tjusiga före och efter-bilder sen som kommer upp om jag lyckas ;-)

Ska nu springa efter min son, tjo och hej!

RSS 2.0