På stan med Sigge

¨Vad gör man när det bara regnar å regnar? Sigge är alldeles för vild för att ha hemma instängd i en lägenhet hela dagen, han river hela stället! Igår trotsade vi regnet, satte på oss stövlar och galonbyxor för att gå ut och plaska i regnet och vattenpölarana. Jag var ändå tvungen att gå in till stan för att hämta Lykkes dopgåva och det är faktiskt ganska mysigt att vara ute och leka i regnet. Synd att Sigge bara vill springa åt det motsatta hållet....

Vi promenerade in till stan, Sigge gick nästan hela vägen men blev sedan trött och passade då på att ta sin sovstund lite tidigare på dagen. Då passade jag på att käka lunch med mina kollegor.

När vi ätit och Sigge vaknat så åt han lunch innan vi mötte upp Lina, hämtade dopgåvan och sedan återgå till att plaska i vattenpölarna och jaga fåglarna på torget. När Sigge fått springa av sig lite så kände vi att det var kaffedags och gick därför till Barista för att fika. Det är så bra på barista för där har dom ett lekrum som barnen kan leka i.

Runt 16-snåret så gick jag och Sigge hemöver för att byta om och bli hämtat av C för att äta middag med Malin, Pålle och Evelina på Tandoori.
På Tandoori hade dom ett bra erbjudande, ifall man beställde valfri varmrätt så bjöd dom på både för- och efterrätt! Gissa om vi blev förvånade! Självklart blev det inte en lugn stund men vi får skylla oss själva som tog med oss två 1-åringar som inte vill sitta stilla. Maten var i alla fall god och sällskapet trevligt!

Nu ska jag strax ut till IKEA för att rasta Sigge lite. Jag tänkte att jag skulle köpa ett nytt bord bredvid soffan då Sigge envisas med att klättra upp på vårat nuvarande och sedan upp i fönstret! Han har blivit en riktig klätterapa! Fina blommor!


Fin vagn!


Full fart


En fin sten hittade vi oxå


smakar kaffe av Lina


vilket varmycket gott...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0